Werken bij MSB Tjongerschans

Werken bij MSB Tjongerschans

Geregeld hebben wij binnen ons MSB vacatures die u hier op onze website kunt vinden.

 

Binnen de Maatschap Medisch Specialistisch Bedrijf Tjongerschans ontstaat binnen de vakgroep Radiologie per 1 april 2021 een vacature voor een enthousiaste:

Radioloog

1,0 fte


Algemene informatie                                 

De vrijgevestigde medisch specialisten werkzaam in ziekenhuis Tjongerschans zijn verenigd in de Maatschap Medisch Specialistisch Bedrijf Tjongerschans. Onze samenwerking met het ziekenhuis en onderling kenmerkt zich door korte lijnen, productieve interactie met de eerste lijn en vernieuwende initiatieven op het gebied van anderhalvelijnszorg.

Werkomgeving
Ziekenhuis Tjongerschans is een gastvrij ziekenhuis dat hoge kwaliteit van zorg biedt. Tjongerschans zet zich in voor een sterke verbinding met de patiënt en zijn omgeving. Dat doen wij door altijd de zorgvraag van de patiënt centraal te stellen. Op die manier willen wij gezondheidsbeleving en welzijn verbeteren; in het belang van patiënten en de samenleving. Voor medewerkers willen wij een motiverende en prettige werkomgeving bieden. Dat betekent continu leren, verbeteren en blijven samenwerken, met collega’s, andere ziekenhuizen, huisartsen, ouderenzorg, thuiszorg, sportartsen, apothekers en gemeenten in de regio.
Heerenveen als sportstad, is een prachtige omgeving om in te wonen. In de nabijheid is bos en open vaarwater richting de Friese meren. In uw vrije tijd is er genoeg om van te genieten.

Vakgroep
De vakgroep Radiologie bestaat uit 6 radiologen, met verschillende aandachtsgebieden.

De afdeling Radiologie is volledig geoutilleerd (met o.a. een dual source CT, 2 x 1.5 T MRI en mammografie met tomosynthese  mogelijkheid). De radiologen beschikken over een thuiswerkstation met verslagmogelijkheid. Op dit moment wordt er modaliteit gestuurd gewerkt en hebben de radiologen twee of drie aandachtsgebieden. De intentie is te komen tot een samenwerking met de vakgroep radiologie in Sneek. Dit proces is reeds in vergevorderd stadium.

Wij zoeken
Een collega met:

  • Brede basale radiologische kennis en vaardigheden. Een afgeronde opleiding tot radioloog. Hij/zij heeft reeds enige jaren ervaring als specialist of  is een startende, enthousiaste en ondernemende collega.
  • Allround inzetbaarheid; bijzondere interesse in  meerdere deelgebieden van de neuroradiologie, cardiale beeldvorming, thorax of abdomen strekt tot aanbeveling.
  • Goede communicatieve en, sociale vaardigheden.
  • Een klantgerichte instelling, flexibiliteit en bereidheid tot samenwerking.


Wij bieden
Een werkkring per 1 april 2021:

  • Met afwisselend en uitdagend werk in een plezierige werkomgeving.
  • U maakt onderdeel uit van de vakgroep radiologie en u bent in dienst van het MSB Tjongerschans.
  • Er bestaat op termijn de mogelijkheid om toe te treden tot het MSB Tjongerschans. Dit vindt plaats in overleg met de vakgroep en onder voorwaarden van het MSB Tjongerschans.

 

Interesse?
Solliciteren kan tot en met 13 december 2020.
U kunt uw sollicitatiebrief met CV ter attentie van de heer D. Groeneveld sturen naar: msb@tjongerschans.nl

Voor meer informatie over deze vacature  kunt u contact opnemen de heer D. Groeneveld, radioloog via het telefoonnummer 0513-685779 of met de heer R. Nijmeijer, bestuurslid van het MSB Tjongerschans via telefoonnummer 0513-685308.

Sollicitaties:

Open sollicitaties kunt U richten tot:
MSB Tjongerschans

t.a.v mw. N. Bos
msb@tjongerschans.nl

Call Now Button