Werken bij MSB Tjongerschans

Werken bij MSB Tjongerschans

Geregeld hebben wij binnen ons MSB vacatures die u hier op onze website kunt vinden.

 

 

 

 Binnen de maatschap Medisch Specialistisch Bedrijf Tjongerschans is er ruimte voor een 

Oogarts 0.5-1.0 FTE 

Ziekenhuis Tjongerschans is een regionaal ziekenhuis op een centrale plek in Friesland met een vriendelijke en open sfeer. Naast de hoofdlocatie Heerenveen zijn er buitenpoli’s in Lemmer, Joure, Steenwijk en Sportstad Heerenveen. Op de locatie Sportstad is bovendien een poliklinische OK gevestigd. 

De circa 60 vrijgevestigd medisch specialisten werkzaam in ziekenhuis Tjongerschans zijn verenigd in de Maatschap Medisch Specialistisch Bedrijf Tjongerschans. Onze samenwerking met het ziekenhuis kenmerkt zich door korte lijnen, productieve interactie met de eerste lijn en vernieuwende initiatieven op het gebied van anderhalvelijnszorg. Ook provinciebreed bestaat er samenwerking met de andere zorgaanbieders, zowel op organisatie- als op vakgroepsniveau. 

Vakgroep 

De vakgroep bestaat uit 3 oogartsen, S. v.d. Veen, Kh. Mansour en M .Versteegh, waarvan er twee verwachten binnenkort hun praktijk te beëindigen. 

Het vak wordt in de volle breedte uitgeoefend, met naast medische retina, ooglidchirurgie en strabismuschirurgie ook aandachtsgebieden droge ogen & traanwegchirurgie en premiumlenzen. De spreekuren worden volledig ondersteund door TOA’s. De optometristen en een PA hebben daarnaast ook eigen spreekuren. De polikliniek is afgelopen maanden uitgebreid en verbouwd en beschikt over alle benodigde apparatuur voor up-to-date praktijkvoering zoals OCT, Pentacam, Pascallaser, SLT-laser, digitale fluorescentieangiografie, B-scan etc. 

De oogartsen hebben periodiek overleg met de collega’s in Friesland en delen met hen de ANW-diensten. 

Wij zoeken 

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste allround collega met goede chirurgische vaardigheden die collegialiteit en een goede werksfeer net zo belangrijk vindt als de beste zorg voor de patiënt. 

Het ontwikkelen of onderhouden van een aandachtsgebied behoort zeker tot de mogelijkheden. U bent bereid te participeren in management- en opleidingstaken. 

Wij bieden 

Wij bieden een plek in een goed functionerende vakgroep en een plezierige werkomgeving. 

U komt in dienst van het MSB Tjongerschans met op termijn de mogelijkheid toe te treden tot het MSB. 

Meer informatie 

Voor meer informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met mevrouw M. Versteegh, oogarts, 0513 685 427 of met de heer R. Nijmeijer, bestuurslid van het MSB Tjongerschans, 

0513 685 308 

Aquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Call Now Button