Werken bij MSB Tjongerschans

Werken bij MSB Tjongerschans

Geregeld hebben wij binnen ons MSB vacatures die u hier op onze website kunt vinden.

 

Binnen de Maatschap Medisch Specialistisch Bedrijf Tjongerschans ontstaat binnen de vakgroep MDL i.v.m.  uitbreiding een vacature voor een ondernemende en enthousiaste

MDL-arts - 0,8 fte

Algemene informatie
De vrijgevestigde medisch specialisten werkzaam in ziekenhuis Tjongerschans zijn verenigd in de Maatschap Medisch Specialistisch Bedrijf Tjongerschans. Onze samenwerking met het ziekenhuis en onderling kenmerkt zich door korte lijnen, productieve interactie met de eerste lijn en vernieuwende initiatieven op het gebied van anderhalvelijnszorg. 

Over Tjongerschans
De Tjongerschans is een regionaal ziekenhuis en verleent zorg aan een verzorgingsgebied van ruim 100.000 inwoners. Samen met 1.400 collega’s zijn we zichtbaar en onzichtbaar aanwezig om Tjongerschans een veilige en betrouwbare plek te laten zijn. We zetten in op een sterke diagnostiek en het bieden van zorg die voor de regio onontbeerlijk is. Het uitgangspunt daarbij is dat zorg altijd op de juiste plaats en door de juiste zorgverlener wordt geboden. We leggen verbindingen in de gehele zorgketen en innoveren het zorgproces. 

Onze kernwaarden zijn: mensgericht, bevlogen en professioneel verantwoordelijk. Deze kernwaarden vormen het vertrekpunt voor alles wat we doen in het ziekenhuis. Ze zijn voelbaar aanwezig door heel Tjongerschans. Onze kernwaarden zijn het kompas voor onze gastvrijheid en vormen de kern van onze cultuur. Het geeft ons ziekenhuis een vertrouwd en eigen gezicht.
Je kunt het beleidsplan ‘Sterk in Verbinding’ vinden op onze website www.tjongerschans.nl

De vakgroep
De vakgroep MDL binnen ziekenhuis Tjongerschans te Heerenveen bestaat op dit moment uit vier MDL-artsen en een ervaren physician assistent. Zij worden ondersteund door twee IBD- verpleegkundigen. Het is een stabiele en enthousiaste vakgroep met een HKZ en Qualicor gekwalificeerd endoscopiecentrum. Naast de poliklinische werkzaamheden is er een klinische afdeling MDL binnen Tjongerschans, waar hoogwaardige klinische zorg plaats vindt. Tevens worden er colonoscopiën verricht in het kader van Bevolkingsonderzoek darmkanker.

Een onderlinge regionale samenwerking met de collega’s in Leeuwarden en Sneek is in een vergevorderd stadium.

Wat verwachten we van jou?
Voor deze functie zijn we op zoek naar een ondernemende en enthousiaste MDL-arts. Je bent een teamspeler met een open en betrokken houding, goede communicatieve vaardigheden en hebt doorzettingsvermogen. Je oefent het MDL-vakgebied in de volle breedte uit, dit betekent supervisie op de afdeling, polikliniek, het verrichten van endoscopische procedures en het meedraaien van de MDL-diensten.

Wat hebben we voor jou?
Zie jij deze functie wel zitten? Dan hebben wij jou het volgende te bieden:

  • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd als specialist in loondienst van het MSB. Er bestaat op termijn de mogelijkheid om toe te treden tot het MSB Tjongerschans. Dit vindt plaats in overleg met de vakgroep en onder voorwaarden van het MSB Tjongerschans.
  • Arbeidsvoorwaarden op basis van de AMS.
  • Een dynamische werkomgeving waarin je samenwerkt met leuke collega’s.
  • Ruimte voor verdieping in een aandachtsgebied.

 Vragen?
We kunnen ons voorstellen dat je misschien nog vragen hebt. Uiteraard beantwoorden we die graag. Neem hiervoor contact op met H. Lubbinge, MDL-arts via telefoonnummer 0513-685258 of per e-mail of met het bestuur van MSB Tjongerschans via M. Versteegh,

Sollicitatie
Een sollicitatiebrief, voorzien van een curriculum vitae, kun je richten aan

t.a.v. H. Lubbinge. Je ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.